Veelgestelde vragen

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Informatie over verzend verpakkingen

Werkt Paper Planet met FSC®-gecertificeerde producten?

Ja, wij leveren FSC®-gecertificeerde producten.

Paper Planet B.V. is sinds begin 2012 Chain of Custody (CoC) gecertificeerd door de Forest Stewardship Council (FSC®, de Raad voor Verantwoord Bosbeheer). Het FSC®-label garandeert dat de grondstof voor het papier, karton en/of kartonnen verpakkingen afkomstig is uit verantwoord beheerde bronnen.

Het CoC-certificaat garandeert dat de gebruikte, gecertificeerde materialen (uit bossen, gecontroleerde bronnen of ingezameld materiaal) tijdens de hele productieketen worden gevolgd, tot aan de productie van het eindproduct.

Op verzoek kan Paper Planet FSC®-gecertificeerde producten leveren.

FSC® Certificate Paper Planet 2023

Ik wil minder verpakking en verpakkingsmateriaal op voorraad. Helpt Paper Planet me hierbij?

Ja, een belangrijke reden waarom bedrijven voor Paper Planet B.V. kiezen, is hun voorkeur om zelf maar een minimale voorraad van verpakking en verpakkingsmateriaal te willen hebben.

Wat is de belangrijkste reden om voor Paper Planet B.V. te kiezen?

De belangrijkste reden dat bedrijven voor Paper Planet B.V. kiezen, is de behoefte aan één aanspreekpunt voor de invulling van hun totale verpakkingsbehoefte. Dit bespaart tijd en dus geld.

Hoe snel heb ik mijn verpakkingsmaterialen in huis?

Paper Planet B.V. werkt met een voorraad-concept, dat ervoor zorgt dat uw klantspecifieke verpakkingsmaterialen op afroep binnen 24 uur leverbaar zijn zonder daarvoor meer te betalen. Lees meer op onze pagina “logistieke service“.