Welkom !

Steeds meer bedrijven zoeken een klantgerichte invulling van hun papier-, karton- en verpakkingsbehoefte. Bovendien met alle service die daar bij hoort. In dat geval moet u bij ons zijn ! Wij vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen werken met een leverancier, die het tot in de puntjes goed heeft geregeld. Een leverancier die het de klant makkelijk maakt.

Met de overname van Geertsema Papier & Karton B.V. per 1 januari 2012, zijn wij nu zelfs nog beter in staat om onze klanten zo optimaal en breed mogelijk te kunnen bedienen. Een jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingen, wordt hierdoor gecombineerd met een jarenlange ervaring op het gebied van papier en karton. Behoudens zelf kopiërend papier, hebben wij geen algemene voorraadproducten. alles wat er staat, staat er voor de specifieke klant.

Niet uw vraag: “ Wat kan Paper Planet B.V. leveren ? “ , is  belangrijk ! Belangrijk is daarom de vraag : “ Wat heb ik als klant nodig ? “ .

Wij leveren per volle pallets, alles wat u nodig heeft op het gebied van papier, karton en verpakkingen. Niet alleen de producten, maar ook de logistieke service en het advies. Bovendien kunnen wij u FSC-gecertificeerd leveren.

Voor Paper Planet B.V. kiezen betekent dat u zichzelf, uw medewerkers, maar bovenal uw klanten een dienst bewijst, omdat u dan verzekerd bent van de steun van een betrouwbare en flexibele, maar bovenal betrokken partner.

Daarom kunnen wij zeggen, dat wij met het grootste deel van onze klanten, een jarenlange persoonlijke relatie hebben opgebouwd.

Het gaat ons er niet om, wat wij hebben staan, maar dat er staat wat u nodig heeft !

Wij zijn er voor uw gemak !

John Kubbinga

Paper Planet B.V. 

John Kubbinga 2